Terugblik

"Hoe zie jij als 11-plusser de toekomst? Wat hebben we vandaag echt nodig? Wat is voor jou echt belangrijk?" WOW, dat zijn stevige vragen... En nu nog straffer: maak van jouw droom een beeld, een plan en realiseer het in jouw kunstwerk met ten minste 5 verschillende soorten materialen! Iets om naar uit te kijken na de komende examens, in...

De buitenschoolse academy in Pluktuin Oetingen waar wetenschap en technologie een hobby met passie wordt! We ronden dit project stilaan af. Benieuwd om onze ervaringen te horen, voelen en zien? Kom langs op één van de komende open activiteiten in Pluktuin Oetingen, Herne of Beersel!

Word jij een echte 'erosiefixer' in het wijndomein 'Krayenberg' te Beersel van Laurent? Voor jongeren van 14 tot 18 jaar die een echt probleem in openlucht willen begrijpen én oplossen: de mouwen opgestroopt, de spade in de grond! Sluit je nu aan bij het 2e instapmoment op woensdag 8 november!

Een zalig tijd beleven in openlucht: spelen en leren in en met de natuur! Voor kinderen en jongeren van (5) 6 tot 12 jaar (en ouder).

Lapino

20-11-2021

LAPINO diertjes is een ondernemend initiatief van Andreas, 14 jaar oud (!). Een passie die leidt naar een volledige begeleiding van je knuffeldiertjes (voeder, kooien op maat, advies verzorging). Omwille van de bezorgdheid voor een goede omkadering voor deze knuffeltjes...

De Pluktuinen

17-11-2021

Lekkere, gezonde, lokale, duurzame en eerlijke groenten, fruit, kruiden en bloemen, vers van 't veld in Herne, Oetingen, Paddenbroek en Beersel!

Een community van creatieve ondernemers in lekkers, gezelligs, moois, duurzaams en écht jezelf zijns!