GROEIEN

de Authentical Academy


Of je nu een bedrijf opstart, een project/product wil uitrollen of meer impact wil bekomen in wat je doet: steeds zijn mensen de sleutel tot succes. 

Met de Authentical Academy willen we onze ervaringen en inzichten al doende overbrengen binnen onze missie: een samen-leving bouwen vanuit de noden van vandaag met zicht op morgen. 

Hieronder een overzicht van onze lopende initiatieven voor jong en oud.Een zalig tijd beleven in openlucht: spelen en leren in en met de natuur! Voor kinderen en jongeren van (5) 6 tot 12 jaar (en ouder).

Het GROEIHUIS

10-05-2023

Ben je 14 jaar of ouder? Bouw mee aan een duurzaam en circulair Tiny House, een clubhuis waar je kan chillen, brainstormen, prutsen met technologie en snorkelen doorheen boeiende wetenschap. Onze volgende afspraak is zaterdag 24 juni, voor een bezoek aan hennepkweker Mathieu in Herzele!

De buitenschoolse academy in Pluktuin Oetingen waar wetenschap en technologie een hobby met passie wordt! We ronden dit project stilaan af. Benieuwd om onze ervaringen te horen, voelen en zien? Kom langs op woe 17 of 24 mei, of op de open namiddag van woe 28 juni in Pluktuin Oetingen!

Studiebegeleiding voor jongeren: samen werken aan kennis vergroten, leerstof begrijpen en toepassen, verbanden leggen, motivatie beheren en studie plannen, gericht op zelfredzaamheid!

Futureproof

01-03-2023

Vandaag kiezen met zicht op morgen: professioneel begeleide ontmoetingen voor jongvolwassenen, die stevig op beide voeten willen staan om vervolgens hun vleugels uit te slaan. Life-changing sessies op maat!