GROEIEN

de Authentical Academy


Of je nu een bedrijf opstart, een project/product wil uitrollen of meer impact wil bekomen in wat je doet: steeds zijn mensen de sleutel tot succes. 

Met de Authentical Academy willen we onze ervaringen en inzichten al doende overbrengen binnen onze missie: een samen-leving bouwen vanuit de noden van vandaag met zicht op morgen. 

Hieronder een overzicht van onze lopende initiatieven voor jong en oud.Bouw jij mee aan de inrichting van een leuke omgeving voor de STEM-tuintjes voor kinderen en jongeren in Pluktuin Oetingen? We starten op woensdag 17 april en bouwen 6 namiddagen lang met hout en ander materiaal in de openluchtplek van de pluktuin!

Studiebegeleiding en persoonlijke groei voor jongeren (12-18 jaar): via je studies werken aan kennis, leer- en organisatorische vaardigheden, zelfredzaamheid en zingeving!

Het GROEIHUIS

17-08-2023

Ben je 14 jaar of ouder? Bouw mee aan een duurzaam, circulair en verplaatsbaar Tiny House, een clubhuis waar je kan chillen, brainstormen, prutsen met technologie en snorkelen doorheen boeiende wetenschap, in de rustige oaseplek 'Pluktuin Oetingen'.

Futureproof

01-03-2023

Vandaag kiezen met zicht op morgen: professioneel begeleide ontmoetingen voor jongvolwassenen, die stevig op beide voeten willen staan om vervolgens hun vleugels uit te slaan. Life-changing sessies op maat!