GROEIEN

de Authentical Academy


Of je nu een bedrijf opstart, een project/product wil uitrollen of meer impact wil bekomen in wat je doet: steeds zijn mensen de sleutel tot succes. 

Met de Authentical Academy willen we onze ervaringen en inzichten al doende overbrengen binnen onze missie: een samen-leving bouwen vanuit de noden van vandaag met zicht op morgen. 

Hieronder een overzicht van onze lopende initiatieven voor jong en oud.Studiebegeleiding voor jongeren: samen werken aan kennis vergroten, leerstof begrijpen en toepassen, verbanden leggen, motivatie beheren en studie plannen, gericht op zelfredzaamheid!

Een zalig tijd beleven in openlucht: spelen en leren in en met de natuur! Voor kinderen en jongeren van (5) 6 tot 12 jaar (en ouder).

Het GROEIHUIS

12-01-2023

Ben je 14 jaar of ouder? Bouw mee aan een duurzaam en circulair Tiny House, een clubhuis waar je kan chillen, brainstormen, prutsen met technologie en snorkelen doorheen boeiende wetenschap. Om nadien de gekste en meest vindingrijke oplossingen te bedenken en uit te voeren!

Futureproof

30-09-2022

Vandaag kiezen met zicht op morgen: professioneel begeleide ontmoetingen voor jongvolwassenen, die stevig op beide voeten willen staan om vervolgens hun vleugels uit te slaan. Life-changing programma op maat!

De buitenschoolse academy in Pluktuin Oetingen waar wetenschap en technologie een hobby met passie wordt! Er startte een nieuw traject met thema 'leven op het land': over welzijn, gezondheid en ethiek bij het kweken van dieren, begeleid door enthousiaste vakexperten!