GROEIEN

de Authentical Academy


Of je nu een bedrijf opstart, een project/product wil uitrollen of meer impact wil bekomen in wat je doet: steeds zijn mensen de sleutel tot succes. 

Met de Authentical Academy willen we onze ervaringen en inzichten al doende overbrengen binnen onze missie: een samen-leving bouwen vanuit de noden van vandaag met zicht op morgen. 

Hieronder een overzicht van onze lopende initiatieven voor jong en oud."Hoe zie jij als 11-plusser de toekomst? Wat hebben we vandaag echt nodig? Wat is voor jou echt belangrijk?" WOW, dat zijn stevige vragen... En nu nog straffer: maak van jouw droom een beeld, een plan en realiseer het in jouw kunstwerk met ten minste 5 verschillende soorten materialen! Iets om naar uit te kijken na de komende examens, in...

De buitenschoolse academy in Pluktuin Oetingen waar wetenschap en technologie een hobby met passie wordt! We ronden dit project stilaan af. Benieuwd om onze ervaringen te horen, voelen en zien? Kom langs op één van de komende open activiteiten in Pluktuin Oetingen, Herne of Beersel!

Het GROEIHUIS

17-08-2023

Ben je 14 jaar of ouder? Bouw mee aan een duurzaam, circulair en verplaatsbaar Tiny House, een clubhuis waar je kan chillen, brainstormen, prutsen met technologie en snorkelen doorheen boeiende wetenschap, in de rustige oaseplek 'Pluktuin Oetingen'.

Studiebegeleiding en persoonlijke groei voor jongeren (12-18 jaar): via je studies werken aan kennis, leer- en organisatorische vaardigheden, zelfredzaamheid en zingeving!

Futureproof

01-03-2023

Vandaag kiezen met zicht op morgen: professioneel begeleide ontmoetingen voor jongvolwassenen, die stevig op beide voeten willen staan om vervolgens hun vleugels uit te slaan. Life-changing sessies op maat!