Open Air kinder- & jongerenvakantiekampen

24-06-2021

Een zalig tijd beleven in openlucht: spelen en leren in en met de natuur! Voor kinderen en jongeren van 6 tot 14 jaar.

Spelen, observeren, ontdekken, leren en genieten in de natuur!

Tijdens de Open Air vakantiekampen geven we kinderen en jongeren veel ruimte in de inspirerende en natuurlijke omgeving van de pluktuinen. De gezonde buitenlucht, de rust en de natuur brengen heel wat positiefs in beweging; dat hebben we vorig jaar mogen merken bij onze start en het bleek uit de talrijke en unaniem positieve reacties van de ouders!

We bieden de kinderen en jongeren verschillende thema's aan waar ze spelenderwijs mee aan de slag kunnen: bouwen met natuurlijke elementen (leem, hout, stro), diertjes ontdekken en schuilplaatsen maken, planten zoeken en gebruiken, meehelpen in de pluktuin zelf (zaaien, planten, oogsten), geluiden en muziek in de natuur ontdekken en maken, ...

Kinderen en jongeren kunnen per halve dag wisselen van thema, maar er ook verschillende dagen verder aan werken met de hulp van deskundige begeleiders. Daarnaast dagen we hen ook uit om eens iets te doen waar ze niet spontaan aan zouden beginnen. Zo leren ze hun grenzen verleggen.

Op de laatste dag krijgt elk kind en elke jongere een passie- en talentenboekje mee, waarin de begeleiders én de kinderen zelf aangeven wat hen positief is opgevallen bij jouw kind/jongere.

Praktisch:

* De kampen gaan door van ma 9 tot vr 13 augustus en van ma 23 tot vr 27 augustus 2021, van 9 tot 16u, met opvang vanaf 8u tot 17u.

* De kampen gaan afwisselend door in de pluktuin Herne en de pluktuin Oetingen.

* Inschrijven kan per dag; vanaf meerdere dagen is er korting.

* De kostprijs bedraagt (berekend per week):

   ° 1e kind: 1e dag: 30,00 euro // 2e dag: 27,50 euro // vanaf 3e dag: 25,00 euro per dag

   ° 2e kind: 1e dag: 25,00 euro // 2e dag: 22,50 euro // vanaf 3e dag: 20,00 euro per dag

   ° vanaf het 3e kind: 1e dag: 20,00 euro // 2e dag: 17,50 euro // vanaf 3e dag: 15 euro per dag

* In deze prijs is inbegrepen: drankje en versnapering in de voor- en namiddag, al het nodige materiaal, voldoende begeleiders zodat de kinderen en jongeren in kleine groepen kunnen spelen, ontdekken en ravotten, en de BTW.

Inschrijven doe je via onderstaand formulier. Schrijf elk kind afzonderlijk in; voor de kostprijs wordt de berekening per adres gedaan.

Indien een dag volzet is, kan je je kind/jongere inschrijven op de wachtlijst.

Voor kinderen jonger dan 12 jaar mogen wij een fiscaal attest afleveren.