REALISEREN

de Authentical begeleidingen


Zovele mensen en organisaties zijn al druk doende om de warme en duurzame wereld van morgen gestalte te geven. Ze vertrekken steevast vanuit passie, talent en zijn motivatiegedreven. Om een sterk verhaal ook echt in de wereld concreet neer te zetten, is er echter een diversiteit aan middelen, kennis, vaardigheden en 'zichtbaar maken' nodig. 

Authentical selecteert zorgvuldig de projecten die ze wil ondersteunen en/of mee opnemen in haar ecosysteem. Zit jij ook met een duurzame drive maar loop je vast bij de realisatie? Of wil je graag zichtbaar zijn als duurzaam project op onze website? Neem gerust contact met ons op!De MiaBox: we brengen al het nodige mee, leggen je nieuwe moestuin aan, en bij ons vertrek heb jij een natuurlijke en klimaatbestendige moestuin, én een link naar info en ondersteuning door professionals!

De Oases

31-01-2023

vzw De Oases wil een kader bieden aan veranderaars die drager zijn van thema's, projecten en plekken waarrond de samenleving van vandaag en morgen ontstaat. Het is de spin-off vanuit Authentical die zich richt op non-profit organisaties en initiatieven die de wereld in verandering willen brengen naar mooier, warmer, duurzamer en ook gewoon...

AKIIKI

08-01-2023

"De vriend die de wereld intrekt en mensen verbindt" of 'Akiiki' in het Oegandees: over mensen die groeien in bewustzijn en verbinders worden in een door geweld en soms wanhoop verscheurde samenleving. Over hoop, inzicht, kracht en toekomst!

Uiterst duurzame, volledig artisanaal gemaakte en huidzachte zeepjes, made by Laura van Meldura.be.