De GROEITUIN 5.0

25-08-2022

De buitenschoolse academy in Pluktuin Oetingen waar wetenschap en technologie een hobby met passie wordt! Er startte een nieuw traject met thema 'leven op het land': over welzijn, gezondheid en ethiek bij het kweken van dieren, begeleid door enthousiaste vakexperten!


De GROENTUIN 5.0 is een droom. Een droom over de toekomst. Een mooie toekomst. Waar alles zich richt op het bouwen en beleven van een samen-leving 5.0. Daarvoor is iedereen nodig, elk talent belangrijk en vormt positieve energie de motor om te realiseren. 

Maar vergis je niet: het is geen verre toekomst en geen vage droom! Het start hier en nu! We gaan op zoek hoe wetenschap en technologie kan bijdrage aan deze doelstelling.

Ben je tussen 12 en 18 jaar? Dan kan je meedoen aan de wekelijkse activiteiten, die starten vanaf september 2021 op woensdagnamiddag. Ontdekken, spelen, doen, leren en genieten buiten in Pluktuin Oetingen!

Vanaf 18 jaar kan je ook als begeleider helpen tijdens de activiteiten op woensdagnamiddag of tijdens de kampen. Meer info voor jobstudenten op de website!

En er is nog goed nieuws: het vervolg op Groeituin 5.0 werd goedgekeurd door VLAIO:

Het GROEIHUIS: jongeren vanaf 14 jaar bouwen samen een duurzame en circulaire Tiny House om gezellig te chillen of intensief te brainstormen over het wat en het hoe van hun toekomst. En er vervolgens natuurlijk ook mee aan de slag te gaan.

Interesse? Stuur je vraag voor info of tot deelname naar communicatie@groeituin.be of STEM@authentical.be