De GROEITUIN 5.0

21-01-2022

De buitenschoolse academy in Pluktuin Oetingen waar wetenschap en technologie een hobby met passie wordt! Er start een nieuw traject met thema 'voedsel': start je eigen moestuintje, begeleid door enthousiaste vakexperten!


De GROENTUIN 5.0 is een droom. Een droom over de toekomst. Een mooie toekomst. Waar alles zich richt op het bouwen en beleven van een samen-leving 5.0. Daarvoor is iedereen nodig, elk talent belangrijk en vormt positieve energie de motor om te realiseren. 

Maar vergis je niet: het is geen verre toekomst en geen vage droom! Het start hier en nu! We gaan op zoek hoe wetenschap en technologie kan bijdrage aan deze doelstelling.

Ben je tussen 12 en 18 jaar? Dan kan je meedoen aan de wekelijkse activiteiten, die starten vanaf september 2021 op woensdagnamiddag. Ontdekken, spelen, doen, leren en genieten buiten in de Pluktuin Oetingen!

Vanaf 18 jaar kan je ook als begeleider helpen op het jongerenzomerkamp in augustus (1e week) en/of de wekelijkse activiteiten. Vanaf 16 jaar kan je begeleider worden voor het kinderzomerkamp (3e week augustus). Meer info voor jobstudenten op de website!