Futureproof

30-09-2022

Vandaag kiezen met zicht op morgen: professioneel begeleide ontmoetingen voor jongvolwassenen, die stevig op beide voeten willen staan om vervolgens hun vleugels uit te slaan. Life-changing programma op maat!FUTUREPROOF wil jou, jongvolwassene, aan het begin van je actieve leven in de samen-leving laten stilstaan bij wie je bent, waar je voor staat, wat je diepe drijfveren en dromen zijn. We doen dat via gezellige avonden, in een zorgzame, dragende, positieve en veilige groei-omgeving.

FUTUREPROOF maakt dit alles erg praktisch en concreet, door begeleide ontmoeting in kleine groepen van leeftijdsgenoten met ervaren coaches en inspirerende voorbeelden. Er komen diepzinnige thema's aan bod, maar je kan evengoed een studiecursus meedoen of een gebeurtenis op je werk voorleggen! 

FUTUREPROOF leert al doende hoe netwerking werkt, hoe ons brein haar ding doet en wat je daarmee aanvangt, hoe je bakens of mijlpalen uitzet en concreet realiseert, hoe je zingeving tastbaar maakt en integreert in je dagdagelijkse leven.

FUTUREPROOF is voor jullie, jongvolwassenen, maar ook van en door jullie: de begeleiders staan klaar, bieden aan, werken uit, maar jullie beslissen zelf hoe alles precies vorm krijgt: welke thema's snijden we aan? met wie willen we eens kennismaken? 

Jij vraagt, wij draaien ;-). 

We richten ons voornamelijk op jongvolwassenen die verder studeren, hun eerste stappen in het werkveld zetten of nog geen richting gevonden hebben. Maar we staan ook open voor adolescenten vanaf 16 jaar en volwassenen tot 30 jaar. Behoor je tot die bredere leeftijdsgroep? Neem dan zeker vooraf even contact met ons op (futureproof@authentical.be of 0468 295 294).

Ons team van begeleiders bestaat uit professionals die een lange en brede ervaring hebben in coaching, persoonlijke en groepsbegeleiding, met zeer diverse expertises en achtergronden. Maar bovenal zijn het ook mensen, zoals jij, met een persoonlijk levensverhaal, die willen delen over hun onderweg-zijn vandaag met zicht op morgen!PRAKTISCH

Maak je op voorhand graag kennis met hoofdbegeleider Bert (zie ook onderaan), dan kan je een (online of live) individueel gesprek vragen vooraf, waarin we al kennis maken met elkaar en luisteren naar je verwachtingen.

De ontmoetingen gaan door in Gent, Leuven, Antwerpen en Brussel op dinsdag- en donderdagavond (elke 2 weken in dezelfde stad, afwisselend op di en do). Je bent welkom vanaf 17u om samen te eten en al rustig 'thuis te komen'. De avond zelf start om 18u30 en eindigt om 21u30. Napraten kan gerust; een begeleider blijft in elk geval tot 22u00.

De precieze locatie ontvang je na inschrijven en betalen.

Je kan eerst gratis kennismaken. Daarna is de kostprijs voor de eerste deelname 75 euro, voor de 2e maal 65 euro en vanaf de derde keer 55 euro. Indien je een maaltijd neemt, dan betaal je die rechtstreeks ter plaatse. We benadrukken graag dat het jammer zou zijn dat je niet zou deelnemen omwille van de kostprijs. Ben je in dat geval, zet het dan zeker in de opmerking bij de inschrijving! Is dit bedrag voor jou zeer haalbaar en kan je meer geven, vermeld dan jouw hogere bijdrage als opmerking. Dank je wel alvast!Bert GEYSELS, hoofdbegeleider

Bio-ingenieur, leraar, bemiddelaar, expert, coach, systeemverbinder, brandweerman-ambulancier, inspirator & motivator, netwerker en zelfs landbouwer: stilzitten is niet echt Berts ding.

Maar nog veel meer is Bert begaan met de toekomst en wil hij liefst vandaag al realiseren rond noden waar we morgen hoe dan ook als samenleving mee te maken zullen krijgen. Vandaar zijn zachte en bemoedigende blik naar jongvolwassenen - want zij zijn de toekomst van onze samenleving - en zijn inzet om hun potentieel te helpen omzetten in concrete keuzes en heldere acties.

Bert is geen held of superman, maar een mens als iedereen: onderweg in het leven. Een leven met mooie hoogtes maar ook steile dieptes. Eén van de getuigenissen die kan inspireren en motiveren!