Futureproof

01-03-2023

Vandaag kiezen met zicht op morgen: professioneel begeleide ontmoetingen voor jongvolwassenen, die stevig op beide voeten willen staan om vervolgens hun vleugels uit te slaan. Life-changing sessies op maat!FUTUREPROOF wil jou, jongvolwassene, aan het begin van je actieve leven in de samen-leving laten stilstaan bij wie je bent, waar je voor staat, wat je diepe drijfveren en dromen zijn. We doen dat via gezellige avonden, in een zorgzame, dragende, positieve en veilige groei-omgeving.

FUTUREPROOF maakt dit alles erg praktisch en concreet, door begeleide ontmoeting in kleine groepen van leeftijdsgenoten met ervaren coaches en inspirerende voorbeelden. Er komen diepzinnige thema's aan bod, maar je kan evengoed een studiecursus meedoen of een gebeurtenis op je werk voorleggen! 

FUTUREPROOF leert al doende hoe netwerking werkt, hoe ons brein haar ding doet en wat je daarmee aanvangt, hoe je bakens of mijlpalen uitzet en concreet realiseert, hoe je zingeving tastbaar maakt en integreert in je dagdagelijkse leven.

FUTUREPROOF is voor jullie, jongvolwassenen, maar ook van en door jullie: de begeleiders staan klaar, bieden aan, werken uit, maar jullie beslissen zelf hoe alles precies vorm krijgt: Welke thema's snijden we aan? Met wie willen we eens kennismaken? Of wil je het hebben over de tools die je kan inzetten om beter te plannen, inzicht te krijgen, te focussen of gemotiveerder te zijn?

Jij vraagt, wij draaien ;-). 

We richten ons voornamelijk op jongvolwassenen die verder studeren, hun eerste stappen in het werkveld zetten of nog geen richting gevonden hebben. Maar we staan ook open voor adolescenten vanaf 16 jaar en volwassenen tot 30 jaar. Behoor je tot die bredere leeftijdsgroep? Neem dan zeker vooraf even contact met ons op (futureproof@authentical.be of 0468 295 294).

Ons team van begeleiders bestaat uit professionals die een lange en brede ervaring hebben in coaching, persoonlijke en groepsbegeleiding, met zeer diverse expertises en achtergronden. Maar bovenal zijn het ook mensen, zoals jij, met een persoonlijk levensverhaal, die willen delen over hun onderweg-zijn vandaag met zicht op morgen!

Naast het aanbrengen en al doende leren van de zogenaamde 21ste eeuwse vaardigheden, gaan we ook aan de slag met de Inner Development Goals (IDG's): de competenties en persoonlijke houding die we nodig hebben om van betekenis te kunnen zijn bij het realiseren van de Sustainable Development Goals (SDG's).PRAKTISCH

Maak je op voorhand graag kennis met hoofdbegeleider Bert (zie ook onderaan), dan kan je een (online of live) individueel gesprek vragen vooraf, waarin we al kennis maken met elkaar en luisteren naar je verwachtingen.

De ontmoetingen gaan door op de campussite Etterbeek van de VUB te Brussel (nabij station Etterbeek en metro-station Petillon). We spreken samen af wanneer de sessies doorgaan - dat zal tijdens de week op een avond zijn, maar kan ook in een weekend of een verlofperiode. 

De sessies duren ongeveer 2,5 uur, waarbij je kan napraten als je wil. Wie wil kan ook vroeger afspreken om alvast samen te eten en bij te praten.

We willen de kostprijs zo democratisch mogelijk houden. De kostprijs voor de eerste deelname is 60 euro, voor de 2e maal 50 euro en vanaf de derde keer 40 euro. We benadrukken graag dat het jammer zou zijn dat je niet zou deelnemen omwille van de kostprijs. Ben je in dat geval, zet het dan zeker in de opmerking bij de inschrijving! Is dit bedrag voor jou zeer haalbaar en kan je meer geven, vermeld dan jouw hogere bijdrage als opmerking. Hiermee kunnen we jongvolwassenen in moeilijke situaties een lager tarief aanbieden. Dank je wel alvast in hun naam!