My Own Paradise

23-11-2021

Start je eigen moestuin met professionele hulp! 

Droom je van een moestuin maar weet je niet hoe te starten? Laat je begeleiden door een professional! 

Een moestuin kan voor iedereen: op een plekje van enkele vierkante meter groot kan je al aardig wat voedsel produceren. En ook als je het graag groot ziet, zijn er tal van mogelijkheden! 

We komen bij jou thuis de moestuin opstarten en dat kan tijdens elke periode van het jaar, maar de lente is het ideale startpunt. Bij de aanleg geven we de nodige toelichting bij alles wat we doen, zodat je er nadien zelf mee aan de slag kan. We geven tips om de moestuin arbeidsarm te houden. De techniek die we toepassen zorgt voor een zeer waterarme moestuin (ga dus met een gerust hart op verlof). Een succesvolle oogst gegarandeerd!

We contacteren je eerst om op afstand de nodige informatie te verzamelen voor de aanleg (precieze ligging, oriëntatie, bodemtype) en je precieze wensen wat betreft de gewassen (groenten, fruit) en stijl (strak, golvend, rustiek).

Bovendien krijg je gratis toegang tot begeleidende digitale nieuwsinfo gedurende 1 jaar. Deze nieuwsbrief helpt je bij het maken van keuzes, geeft aan wanneer en hoe je best welke groente plant/zaait, en wanneer en hoe je een snoei van (klein)fruit doet. 

Voor de opstart wordt een forfaitair basisbedrag gerekend van 640 €. Daarin zit inbegrepen: materiaal voor opstart (strobedekking, plantsoen, zaden, basis inrichtingselementen), transport binnen 30 km rond Edingen en 3 uur persoonlijke begeleiding thuis. Je krijgt een gratis toegang gedurende 1 jaar tot een afgesloten website met seizoensgebonden informatie voor het beheer van je tuin. Bijkomende zaden, plantgoed, fruitplanten, stro of extra uren persoonlijk advies of begeleiding thuis kan je zonder probleem vragen.  

Heb je interesse? Contacteer ons op: +32 468 29 52 94 of info@authentical.be