Moestuin-in-a-Box

07-10-2023

De MiaBox: we brengen al het nodige mee, leggen je nieuwe moestuin aan, en bij ons vertrek heb jij een natuurlijke en klimaatbestendige moestuin, én een link naar info en ondersteuning door professionals!


Droom je van een moestuin maar weet je niet hoe te starten? Laat je begeleiden door een professional! 

Een moestuin kan voor iedereen: op een plekje van enkele vierkante meter groot kan je al aardig wat voedsel produceren. En ook als je het graag groot ziet, zijn er tal van mogelijkheden! 

We komen bij jou thuis de moestuin opstarten en dat kan tijdens elke periode van het jaar, maar de lente is het ideale startpunt. Bij de aanleg geven we de nodige toelichting bij alles wat we doen, zodat je er nadien zelf mee aan de slag kan. We geven tips om de moestuin arbeidsarm te houden. De techniek die we toepassen zorgt voor een zeer waterarme moestuin (ga dus met een gerust hart op verlof). Een succesvolle oogst gegarandeerd!

We contacteren je eerst om op afstand de nodige informatie te verzamelen voor de aanleg (precieze ligging, oriëntatie, bodemtype) en je precieze wensen wat betreft de gewassen (groenten, fruit) en stijl (strak, golvend, rustiek).

Bovendien krijg je gratis toegang tot begeleidende chatgroepen gedurende 1 jaar. In deze groepen past je je vragen, krijg je tips en advies bij het maken van keuzes, en kan je je trofeeën showen ;-). 

De prijzen variëren naar gelang de grootte van de moestuin die je wenst, de soorten en variëteiten, en de inrichting, maar zijn grootteorde 950 euro voor een eerste opstartseizoen en 650 euro voor een vervolgseizoen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende babbel over je moestuindromen en wensen!  

Heb je interesse? Contacteer ons op: +32 468 29 52 94 of info@authentical.be