AUTHENTICAL

Testimonials


Wie - Thomas Van Waeyenberge, mede-ondersteuner van Authentical. Lange-termijn visie op duurzaam leren samenleven. Al jaren geboeid door de écht lange-termijn; dwz hoe onze wereld er gaat uitzien binnen een drietal generaties.

Waarom - Ik geloof in nieuwe vormen van samenwerken. En ik geloof in mensen die mensen samenbrengen. En soms moet je springen. Dit is wat we nu doen.

Hoe in contact - Contact voor het eerst via Bert; één van de core team members, toen we bij ons thuis beslisten om een paar honderden bomen te planten. Besloten om een crowdfunding te organiseren; die genekt werd door Corona dit jaar. Beslist om te helpen doorstarten. Dus mee in bad gestapt.

Wat doe ik - Ik hou me bezig met het helpen uitrollen, het stabiliseren en het ontwikkelen van Authentical. Ik ben (nog) geen lid van het operationele team, maar help achter de schermen en focus mij op het netwerken en de promotie.

Wie - Ludo Heselmans, program manager bij IBM, en vader van Thomas Heselmans.

Waarom - De aanpak: rustig, motiverend vanuit eigen motivatie en passie, maar vooral: een andere manier naar de zaken en problemen te bekijken.

Hoe in contact - Via studiebegeleiding aan mijn zoon Thomas door Bert na een tip van Jules. Mijn zoon kreeg in zijn laatste jaar middelbaar rugproblemen, met een operatie tot gevolg. Wiskunde: help! We kwamen bij een verrassend jonge Bert terecht, die echter bij het eerste gesprek meteen naar de kern ging: inspanningen richten en motivatie activeren naar het doel. Een systematische en focusaanpak. De nachtmerrie statistiek werd plots peanuts. Thomas' studiehouding zelf veranderde fundamenteel en blijvend, en dat trekt zich door in zijn professioneel leven tot op vandaag. Bert verhuisde, en dus reden we van Diest naar Herne om de begeleiding verder te kunnen zetten. 3,5 uur rijden, heen en terug, op zaterdag: we deden het geen moment tegen onze zin, mijn vrouw en ikzelf. Bert wist ook tijdens de examens Thomas het nodige vertrouwen te geven. Deze inzet en aanpak heeft voor een groot deel bijgedragen tot het behalen van Thomas' master en tot wat Thomas nu is.

Wat doe ik - Ik sta achter Authentical en steun hen voluit. Laat hen maar zoveel mogelijk mensen bereiken en helpen. It changes a life, it change a world!