Stories

inspirerende verhalen 

Verhalen kunnen een complexe en essentiële boodschap vaak beter, zachter, genuanceerder en meer opbouwend brengen dan snelle slogans, droge wetenschap of hippe filmpjes.

Verhalen bieden een onuitputtelijke bron van kracht om vandaag beter te doen dan gisteren en morgen beter dan vandaag.

Verhalen kunnen geluk en positiviteit voelbaar dichtbij brengen en inzicht geven in de essentie van ons bestaan.

AUTHENTICAL wil met het thema stories ruimte bieden aan vertellers, schrijvers en illustratoren. De auteur/illustrator bepaalt daarbij zelf het format, de inhoud, de stijl. Authentical wil voor hen optreden als platform, uitgever en promotor van hun werken. De schrijver behoudt zijn/haar authentieke manuscript: wij veranderen daar niets aan. Wij toetsen elk werk uiteraard wel af aan onze waarden.

AUTHENTICAL ondersteunt volgend project ...

          - een online blog (zie onder) over leven "vandaag" met zicht op een positief en duurzamer "morgen"

... en er is plaats voor meer!Vind je het niet vreemd dat we zoveel geld en tijd besteden aan ons huisje-tuintje, maar tegelijk willen weggaan elke keer dat we vakantie hebben? Waarom genieten we niet van wat we zelf hebben gemaakt?

Een crisis baart leiders en helden, zo blijkt. Mensen zoeken houvast in sterke figuren, in mensen die 'de boel recht houden' als de hele samenleving beeft op haar grondvesten...

Een zeer belangrijke Corona-maatregel is het houden van voldoende afstand. Virussen houden nu eenmaal van nabije contacten. En het dat virus worst wezen hoe wij ons daarbij voelen.

We moeten er terug pak op krijgen. Velen doen het door structuur te brengen. Ik ook. Ontbijten, dan de tafel afruimen. Huiswerk maken met de online tool. Schermtijd vanaf 9 uur.


.