Same team, different people


Onze teambuilding heeft als doelstelling om ieders potentieel ten volle zichtbaar te maken, talenten naar boven te laten komen, passies te delen... om al deze kwaliteiten binnen een team optimaal te laten samenvloeien en zo eenieder vanuit intrinsieke motivatie en persoonlijke passie deel te laten uitmaken van het team.

"Teamwork is the secret that makes ordinary people achieve extraordinary results"

Om naar same team met different people te gaan, werken we in de diepte. Geen oppervlakkige activiteiten, die wel leuk zijn, maar geen blijvende impact hebben. We vertrekken vanuit de missie-visie-waarden van de organisatie, óf... we werken ze zélf helemaal uit, tijdens de teambuilding! Een missie die wordt uitgeschreven door het volledige team zal worden uitgedragen vanuit een natuurlijke betrokkenheid. We vertrekken vanuit authenticiteit, we geven ons bloot, stellen confronterende vragen, houden een spiegel voor, geven feedback...

Hoe beter we elkaar leren kennen, hoe makkelijker het wordt om elkaar écht te begrijpen en rekening te houden met de ander. We connecteren met elkaar, máár we deconnecteren met de vertrouwde werkomgeving. We willen geen muren, geen afleidingen, geen excuses. We trekken de natuur in om een frisse geest te hebben, alle remmen los te laten, buiten de platgetreden paden te lopen en het denkproces te stimuleren.

De inhoud van de teambuilding wordt in onderling overleg samengesteld. Hiervoor wordt er vooraf een diepgaand intakegesprek gedaan om duidelijk de noden en behoeften te kunnen capteren en daarop het plan van aanpak te kunnen uitwerken. De kwaliteit van de input tijdens het intakegesprek zal mee bepalen in welke mate er een blijvende impact zal zijn.

Een teambuilding kan naast het inter-relationele gedeelte, ook een actief gedeelte omvatten rond lekker en gezond eten (al dan niet ondersteund door de verschillende projecten binnen het thema fresh), of spel en beleving in de natuur, of workshops rond spelend leren (koken op vuur, vuur maken, oude technieken van leven en overleven, constructies maken met touwen en knopen, overnachten in het bos, ...).


Interesse? Meer info nodig? Aarzel niet ons te contacteren!

Wij werken op maat van uw vragen en noden. de activiteiten gaan wel steeds buiten in de natuur door. We ontwikkelen activiteiten op het niveau van de deelnemers. Het kan gaan om basis skills van buitenleven, tot extreme survival activiteiten. De activiteit zelf is echter slechts een middel; groepsvorming en visiedenken het doel.