De Pluktuinen: crowdfunding


Dank aan Geert en Ruth uit Galmaarden voor de sponsoring en het uitkijken naar de eerste groenten - - - Cécile uit Dworp voor de gift en betrokkenheid - - - Bert uit Zarlardinge voor de stille maar geapprecieerde gift - - - Zitterthoeve voor de sponsoring en bekendmaking! - - - Welkom Tine uit Herne. Bedankt voor de sponsoring! Een extra portie serregroenten voor jou ;-) - - - Alex en Viviane uit Herne-centrum sponsoren mee. Dank jullie wel! We voorzien alvast voldoende boontjes ;-) - - - Patrick & Griet uit Vollezele (GALMAARDEN) sponsoren mee. Zij zijn voorlopig onze hoofdsponsors ;). Dank jullie wel! - - - Cathy Szafranski (Flietermolen- heerlijke biobloem!) uit Galmaarden heeft ook gestort: dank je wel! - - - Alwin uit Oetingen (GOOIK) is onze eerste sponsor. Dank je wel, Alwin! We voorzien extra spruitjes ;-)

Goed nieuws: de crowdfunding bracht al voldoende op om in de Pluktuin Herne de volledige aanplant van hoogstambomen en kleinfruit te bekostigen. Wij zijn nog op zoek naar investeringsmiddelen voor:

° het verder inrichten van de Pluktuin Herne met een omheining, lei-palen voor het fruit, een afdak voor de klant (jij dus ;-), serres en een waterpartij (voor ondermeer waterkruiden)

° het opstarten van de inrichting van Pluktuin Oetingen met de aanplant van fruitbomen en kleinfruit, lei-palen voor het fruit, omheiningen voor de dieren, serres, een grote waterpartij voor de dieren en de inrichting van de grote geniet- en ontmoetingsplek.

Voor elke gift, hoe klein ook, zijn we je bijzonder dankbaar!


Vanaf bepaalde drempelbedragen krijg je van ons ook een geste terug, als tastbare appreciatie. De voordelen zijn geldig zowel in Herne als in Oetingen bij vertoon van de lidkaart op naam.

De gulle gevers gaven tot nu toe gemiddeld 115 euro per gift.


Hoe meedoen aan de crowdfunding en zo de samenleving én jezelf een stap vooruit helpen naar vers, lokaal en gezond?


STAP 1

Je kiest zelf voor welk bedrag je wil steunen. Vanaf een bepaald drempelbedrag krijg je volgende geste in ruil terug (deze voordelen worden gecumuleerd!):

50 €

- We brengen jou als eerste op de hoogte van ons aanbod, de openingstijden, de acties. Meer keuze dus en de beste producten voor jou!

- Je ontvangt 5% korting gedurende één jaar, vanaf je eerste aankoopdatum.

100 €

- Je mag gratis deelnemen aan twee workshops of vormingen rond tuinieren, groenten, fruit, bomen.

200 €

- Je krijgt één pompoen, zelf te kiezen (en we kunnen er zelfs jouw naam op graveren!).

- Je ontvangt twee bonnen voor groenten en fruit naar keuze ter waarde van 2 x 25 €.

500 €

- Je mag één van onze bomen een naam geven naar keuze.

- Gedurende één jaar onderhouden wij voor jou één perceeltje (4,5 m²) met door jou gekozen groenten!

1000 €

- Wij gaan met jou in gesprek om exclusieve voordelen te bespreken op jouw maat!


STAP 2

Je stort je bedrag naar keuze op de rekening op naam van Authentical Fresh te Herne:

Argenta BE72 9733 7251 7016

Vermeld daarbij in de mededeling zeer duidelijk jouw volledige naam of de gezinsnaam. Deze omschrijving verschijnt immers op je lidkaart voor de beide pluktuinen.


STAP 3

Je bezorgt ons je gegevens en voorkeuren, via volgend invulformulier. Zo kunnen we je als eerste op de hoogte brengen van onze openingstijden, de plukklare groenten en fruitsoorten, en alle activiteiten (dit voor de leden vanaf 50 euro gift).

We communiceren via email, whatsapp en een besloten facebookgroep.

Laat ons ook je voorkeuren weten: wat eet jij graag? We richten onze productie en liefde voor het vak liefst zoveel mogelijk naar datgene wat jij het meest nodig hebt!STAP 4

We sturen je een bevestigingsbericht eens we de betaling hebben ontvangen, en bezorgen je alle voordelen die horen bij het door jou gekozen bedrag. Welkom, voortaan als eerstelijnsklant ;-)!Wij kregen steun van mensen uit ondermeer volgende interessante initiatieven: