Pluktuin Herne


Waar kan je ons vinden?

Via de losweg langs het huisje aan de Rendries, nummer 13 te Herne.

Op 7 minuten wandelafstand van het station van Herne (parking!) en 12 minuten wandelen van sporthall 'Hernekouter' (parking!).

Er is in de Rendries (nagenoeg) geen plaats om te parkeren. We moedigen je aan om met de fiets of te voet te komen naar de pluktuin.


Grondplan van de Pluktuin HerneReglement van de Pluktuin Herne

- De Pluktuin Herne bevindt zich op een privaat stukje grond. De Pluktuin mag enkel betreden worden tijdens de openingstijden, tenzij expliciet anders afgesproken met boer Mike en boer Bert.

- Wil je graag proeven alvorens te kopen? Vraag gerust aan boer Mike of boer Bert! Het ter plaatse nuttigen van gewassen zonder vooraf te betalen of zonder toestemming van boer Mike en/of boer Bert, is niet toegestaan en wordt beschouwd als diefstal. Op grond daarvan kan de toegang tot het perceel worden geweigerd, hetzij tijdelijk, hetzij permanent, ongeacht de eventuele deelname aan de crowdfunding.

- De Pluktuin Herne is een pareltje, een oase, een droomtuin, een paradijsje. Dit kan alleen als er respect is voor de inrichting, er niet op de perceeltjes gelopen wordt maar wel op de paden, er geen zwerfvuil wordt achtergelaten, er geen luide muziek wordt afgespeeld, en elkeen gerespecteerd wordt als persoon (sommigen willen praten, sommigen alleen gelaten worden: dat kan en dat mag).

- Iedere mening is welkom! Maar we brengen die tactvol, in persoonlijke naam en met respect voor anderen naar voren.