Overzicht Corona-initiatieven


Corona/COVID19 grijpt in op ons dagelijkse leven. De maatregelen om de verspreiding ervan te beperken, doet onze samenleving vertragen. Er is meer tijd om na te denken. Of juist minder, voor wie in de zorgsector werkt, transport doet of winkelbediende is.

We worden geraakt. Onzekerheid? Angst? Vragen? Het leeft!

AUTHENTICAL wil haar steentje bijdragen!


LearningHelp!

Wat met mijn kinderen nu de leerstof achter blijft; en het ging misschien al niet zo best? Hoe kan ik zelf iets doen om deze tijd als kans te benutten voor de groei van mijn kind(eren)? AUTHENTICAL wil met haar project "LearningHelp!" een gratis luisterend oor geven aan ouders die met vragen zitten.


My Own Paradise

Lege winkelrekken, voedsel dat de wereld rond gaat, maar niets zo lekker en gezond dan eigen kweek zonder chemicali├źn en vlakbij, in de eigen tuin... Dat vraagt allemaal veel tijd? Niet noodzakelijk, er bestaan immers systemen waarbij je de natuur vooral laat werken. AUTHENTICAL ondersteunt het project "My Own Paradise", waar je thuis een eigen moestuin start onder begeleiding van professionals.


Een blog die inspireert

Niets zo goed tegen angst dan positief en authentiek nieuws! Er beweegt zoveel goeds in onze samenleving en heel wat mensen gaan ook concreet aan de slag. Laat je inspireren en krijg moed door het lezen van de gratis blog van AUTHENTICAL onderaan de themapagina "stories". Heb je zelf ook een inspirerend verhaal? Laat het ons weten! Wij zorgen voor vertaling!


Expressie die verbindt en bezielt

Onzekerheid kan erg negatief inwerken op een mens. En eenzaamheid door "social distancing" helpt natuurlijk ook niet om ons goed te voelen. AUTHENTICAL wil mensen verbondenheid geven door creatieve expressie van het positieve ruimte te geven op haar themapagina "art". Je vindt er linken terug naar filmpjes en beelden die schoonheid tonen, rust of net actie geven, doen (glim)lachen en je doen stilstaan bij het bijzondere van het alledaagse. Ben je zelf ook een creatieve expressieveling, en wil je dit graag delen en zo mensen steun en hoop geven? Laat het ons weten!