Lapino

Lapino is het bedrijfje van Andreas Geysels, die slechts 12 jaar was toen hij Lapino heeft opgestart. De jonge ondernemer verzorgt enkele konijnen, cavia's en chinchilla's en geeft de diertjes een warm, gezellig en groot onderdak.

"Al in het tweede leerjaar heb ik mijn eerste konijn gekregen van mijn papa omdat ik zo'n dierenvriend ben. In het vierde leerjaar kreeg ik mijn eerste dwergkonijn, maar daar zorgde mijn papa veel voor. Hij heeft mij steeds in alle verzorging betrokken waardoor ik nu ook veel weet van die dieren. 

Het is belangrijk dat de beestjes goede voeding krijgen, en dat is vaak niet het geval. Dat zette me aan het denken om zelf te starten met het maken van aangepaste voeding. Ondertussen heb ik al verschillende 'knabbelmengsels' kunnen samenstellen op basis van kruiden en groenten in de pluktuin. Met deze mengsels wil ik ervoor zorgen dat de dieren genoeg variatie hebben in hun voeding.

Een hok op maat voor het diertje is even belangrijk. Een groot hok waarin de konijnen, cavia's en chinchilla's vrij rond kunnen huppelen, ook als het slecht weer is."


Beschikbaar: diervoeder voor uw liefste knuffelkonijn, -cavia en/of -chinchilla:

- kruidenhooi op maat van cavia's, konijnen en chinchilla's

- knabbelmengeling specifiek afzonderlijk op maat van: cavia, konijn en chinchilla

- vers voeder, waarvoor we samenwerken met de pluktuinen van Herne en Oetingen en 't Groente Hart in Lembeek

Vul hieronder alvast je bestelling in

We werken aan de opstart van het kweken en te koop aanbieden van cavia's, dwergkonijnen en chinchilla's, en de ontwikkeling van gepaste, diervriendelijke kooien en hokken op maat.