Opening pluktuin Herne

Zondag 7 juni 2020 is het zo ver: dan opent de pluktuin Herne de spreekwoordelijke deuren. Om dat in deze Corona-tijden netjes en veilig te laten verlopen, vragen we dat iedereen die erbij wil zijn, zich inschrijft via de link beneden.

De pluktuin Herne is een paradijsje-in-wording op een vergeten lapje grond in een oneindig landbouwlandschap. Wat er opvalt is de rust, de stilte en de nabijheid van de natuur. Dat willen we zo houden, en daarom verwelkomt het team van AUTHENTICAL je graag aan het station van Herne. Daar is plaats voor je wagen, je krijgt er een toelichting en na 5 minuten stappen ben je in de pluktuin.

We verwachten iedereen met een mondmasker. We zijn in open lucht, dat wel, en er is ruim plaats om afstand te bewaren. Maar we willen ook graag wat toelichting geven en op vragen antwoorden. Liever dus toch veiligheid voor alles, en als iedereen een mondmaskertje draagt, dan zit dat goed. Heb je nog geen mondmasker of ben je op zoek naar een mondmasker dat echt goed zit, helemaal op maat? Vraag ernaar bij je inschrijving!

Opdat eenieder optimaal kan rondkijken en vragen stellen, geven we bij inschrijving een tijdslot mee. Dat is een periode waarbinnen je al het nodige krijgt. Het beginuur van het tijdslot geeft aan wanneer je aan het station van Herne wordt verwacht voor de verwelkoming en toelichting. Eens je in de pluktuin zelf bent, dan mag je gerust blijven zo lang je wil, maar het eerste uur hebben vooral voor jou tijd vrij gemaakt.

Zal je al iets kunnen kopen? Vast wel! Er groeit en bloeit al heel wat, maar de natuur laat zich niet bevelen, dus wat precies, dat moeten we afwachten. Je kan er wel volop gratis genieten, leren, vragen. Niet enkel aan boer Mike en boer Bert, maar ook aan andere personen die worden ondersteund door Auhentical

En we willen van de gelegenheid gebruik maken om onze sponsors te bedanken met hun persoonlijke voordeelkaart! Dank jullie wel voor de giften waarmee we de startinvesteringen bekostigen! We konden alvast alle geplande bomen en fruitsoorten planten en wat materiaal aankopen. Er komt veel kijken bij zo'n opstart en alles heeft zijn prijs. Maar dankzij jullie deelname aan de crowdfunding zetten we samen stevige stappen vooruit.