AUTHENTICAL

missie - visie - waarden

AUTHENTICAL is gegroeid vanuit de vaststelling dat we leven in een boeiende maar ook zeer complexe samenleving met grote uitdagingen.


... onze missie ...


Het creëren van een maximale positieve en duurzame impact op de samen-leving van vandaag en morgen.


... onze visie ...


Door het omkaderen van de passies en talenten van mensen zodat ze daarvan hun beroep kunnen maken; soms deels, maar liefst helemaal. We begeleiden enkel projecten die vertrekken vanuit authenticiteit en een oplossing bieden aan de noden van ons samen-leven van vandaag.


... onze waarden ...


1. PASSIE

Leven vanuit passie geeft energie. Deze positieve energie maakt het onmogelijke mogelijk. Passie is voortdurend in beweging. Ons logo is daarom niet toevallig de "passiebloem" (latijn: "Passieflora").

2. AUTHENTICITEIT

transparant:

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. 

duurzaam:

° maatschappelijk:

het minimaliseren van de effecten van wat we vandaag doen op de samenleving van morgen, en dit op sociaal en ecologisch vlak.

° financieel:

we streven naar gezonde en rendabele projecten, zodat mensen hun inkomen kunnen halen uit een beleving van hun passies en talenten.

° draagkracht:

wat we vandaag doen, ondermijnt de mogelijkheden van de toekomst niet

echt:

Perfectie bestaat niet, dus wees maar je authentieke zelf

3. TALENT

Verborgen talenten zichtbaar maken, ruimte geven om zich ten volle te ontplooien en positieve impact te hebben, iets te betekenen.


AUTHENTICAL-projecten zetten in op versterkende verbinding tussen mensen en thema's.EN JIJ?

Heb jij ook een duidelijke passie, iets waar je in uitblinkt, ben je een bezig bij, pak je de dingen aan maar slaag je er niet in er één geheel van te maken, iets met kracht, duidelijkheid en impact? Boek je (nog) onvoldoende resultaat? Of wil je gewoon deel uitmaken van een netwerk vol inspiratie, energie, positivisme en daadkracht? Een verhaal vertellen dat de hele wereld mag en moet horen?

We zijn er voor jou!