Futureproof, voor jongvolwassenen

04-01-2021

Professioneel begeleide belevingsactiviteiten voor jongvolwassenen die stevig op beide voeten willen staan om vervolgens hun vleugels uit te slaan. Een life-changing jaartraject op maat!


Veel mensen, misschien de meesten wel, maken pas op het einde voor het eerst een echte balans op van hun leven. Wat daarbij opvalt is dat niet de hoeveelheid geld en aanzien doorweegt, maar wel de vraag naar zingeving, het waarom. Was het de moeite waard? Moest ik alles opnieuw kunnen beginnen, zou ik dan andere keuzes maken?

Waarom wachten tot dan?

Je kan echter NU ook stilstaan bij wie je bent en hoe je verder wil groeien, bij dromen en passies die leven diep vanbinnen. En van daaruit, gericht en stap per stap, je bakens/stapstenen uitzetten om je doelen te bereiken.

FUTUREPROOF wil jongvolwassenen aan het begin van hun actieve leven in de samen-leving laten stilstaan bij wie ze zijn, waar ze voor staan, wat hun diepe drijfveren en dromen zijn. We doen dat via een starttweedaagse gevolgd door een jaartraject, dit alles in een vriendelijke, positieve en veilige groei-omgeving.

FUTUREPROOF maakt dit alles erg praktisch en concreet, door begeleide ontmoeting in kleine groepen van leeftijdsgenoten en ervaren coaches en voorbeelden, voornamelijk in open lucht en via doe- en deelmomenten.

FUTUREPROOF leert al doende hoe netwerking werkt, hoe ons brein haar ding doet en wat je daarmee aanvangt, hoe je bakens of mijlpalen uitzet en concreet realiseert, hoe je zingeving tastbaar maakt en integreert in je dagdagelijkse leven.

FUTUREPROOF is voor jongvolwassenen maar ook van hen: de begeleiders staan klaar, bieden aan, werken uit, maar de groep zelf beslist hoe alles precies vorm krijgt: via weekend? met individuele begeleiding tussendoor? een ervaringsreis? meedraaien in projecten van de toekomst? 

U vraagt, wij draaien ;-). 

We richten ons voornamelijk op jongvolwassenen die verderstuderen of hun eerste stappen in het werkveld zetten, maar staan ook open voor adolescenten vanaf 16 jaar en volwassenen tot 30 jaar. Behoor je tot die leeftijd? Neem dan zeker vooraf eerst even contact op met ons (futureproof@authentical.be of 0468 295 294).

Ons team van begeleiders bestaat uit professionals die een lange en brede ervaring hebben in coaching en persoonlijk begeleiding, met achtergronden als psycholoog, therapeut, bemiddelaar, vormer/lesgever, technicus, ingenieur en ondernemer. Maar bovenal zijn het ook mensen, zoals jij, die willen delen over hun onderweg-zijn vandaag met zicht op de toekomst!

PRAKTISCH

We starten met een (online of live) individueel gesprek waarin we al kennis maken met elkaar en luisteren naar je verwachtingen.

Daarna vliegen er meteen in met een starttweedaagse in het Pajottenland (ten westen van Brussel) net voor het hoger onderwijs weer van start gaat. Zo maak je kennis met de begeleiders en andere deelnemers, en er is tijd om een goede basis te leggen voor het vervolg.

De tweedaagse kost 550 euro, waarbij BTW, locatie en eten zijn inbegrepen. Wie buiten wil overnachten dient wel zelf een tent of hangmat en slaapgerief te voorzien. Wie het niet ziet zitten om buiten te slapen kan dat aangeven (je kan terecht bij een gezin in de buurt). Wil je buiten slapen maar heb je geen materiaal hiervoor, dan kan je dit huren.

Na de tweedaagse volgen nog 8 'dagen' verspreid over een jaar. Op het einde van de tweedaagse worden enkele volgende stappen ingepland met de groep. Je beslist dus mee hoe dat er zal uitzien: terug een weekend? via (halve) dagen verspreid? afgewisseld met individuele begeleiding bij een coach naar keuze?

Voor het vervolgtraject betaal je 2150 euro, waarin ook weer BTW, locaties en eten zijn inbegrepen.

Ben je nu al vastbesloten om het hele traject te volgen, dan krijg je een korting van 10% en betaal je 2.430 euro. Schrijf je in dat geval hieronder meteen in voor zowel de tweedaagse als het vervolgtraject.

Is deze financiële inspanning echt een belemmering voor jou? Neem dan zeker contact op, zodat we samen een oplossing kunnen bespreken!

Betalen doe je op rekeningnummer BE69 7350 5735 5478 op naam van Authentical bv te Herne met de mededeling "naam" + "Futureproof 2021".

Inschrijven doe je via de module hieronder. Wil je enkel een vraag stellen, dan kan dat ook via deze module of via futureproof@authentical.be of 0468 295 294.

Tweedaagses en vervolgtrajecten gaan door vanaf 6 deelnemers, met een maximum van 11. In geval je tot 2 weken voor de start van de activiteit annuleert, krijg je de helft van het bedrag terug of kan je kiezen om het bedrag te gebruiken voor een volgende activiteit. Indien wij moeten annuleren, dan krijg je uiteraard alles teruggestort.