Guide to growth

01-07-2019

Overbrug de vakantie, werk je (leer)achterstand bij en kijk gemotiveerd je toekomst tegemoet met professionele (studie)begeleiding via gezellige thematische workshops!  Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Examens voorbij, nu mag ik alles weer vergeten ... of toch beter niet?!

Niet onbekend wellicht: we studeren netjes om voldoende punten te halen per vak, en daarna is het - joepie - 2 lange maanden verlof. Weg met de sinusfunctie, the past simple, het atoommodel van Rutherford, la conjugaison des verbes, statistiek en economie!

Onderzoek en praktijkervaring leren ons echter dat:

* we tijdens de lange zomervakantie heel wat hard geleerde kennis vergeten, en best wel wat tijd nodig hebben bij het begin van het nieuwe schooljaar om terug op dreef te komen,

* leerstof in een volgend jaar voortbouwt op kennis en vaardigheden uit de vorige jaren, en we dus opeens tot de vaststelling komen dat het helemaal niet de bedoeling was dat de vakantie heel wat daarvan zou uitwissen, 

* de coronaschooljaren ons opgezadeld hebben met leerachterstand en vaak ook een verlies aan moed en motivatie - tot zelfs de draad helemaal kwijt zijn voor bepaalde vakken of kennisdomeinen.

Liever zelf je toekomst in handen nemen en bepalen?

Dan is het aanbod "Guide to Growth" van Authentical er voor jou! 

Geen vakjesdenken, droge kennis of aftellen naar het einde van de les, maar op een praktische en inhoudelijk zeer sterke manier kennis aanleren, herhalen, versterken en toepassen. 

Ons doel is dat er voor jou een wereld opengaat: basisbegrippen worden helder en concreet, je ziet wat het nut ervan is, en door er vat op te krijgen, voel je terug motivatie om ermee aan de slag te gaan.

Praktisch:

* De workshops duren 3 uur en gaan live door in kleine groepen rond specifieke thema's, maar zijn wel vakoverschrijdend. Wiskundige beesten worden dus losgelaten op fysica, chemie, economie, biologie, ... en vooral: we gaan samen die beesten eens netjes temmen ;-).

* Je kan inschrijven per workshop, maar we raden je aan om doorheen de vakantie deel te nemen aan meerdere verspreide sessies, zodat je relax aan het nieuwe schooljaar kan beginnen: met motivatie, goesting en wakkere hersenen!

* De workshops gaan door in educatief centrum De Paddenbroek in Gooik, in ruime lokalen én in open lucht, want daar is zuurstof, ruimte en ook het echte leven waarover de leerstof gaat, speelt zich daar af! 

* We werken bewust met gemengde kleine groepen wat leeftijd en kennisniveau betreft, zodat de workshops dynamisch en uitdagend worden, en ook andere competenties aan bod kunnen komen - zoals iets leren toelichten in stappen, een vraag helder leren formuleren, ...

* Deelname aan een workshop kan al vanaf 54,45 euro als je kiest voor meerdere workshops. In de prijs is BTW en een versnapering + drank tijdens de pauze inbegrepen. Per individuele workshop betaal je 90,75 euro. Schrijf je in voor 3 workshops (ook na bijvoorbeeld 1 workshop als proevertje gevolgd te hebben), dan betaal je 72,60 euro per workshop. Vanaf 5 workshops, betaal je het minimumbedrag van 54,45 euro per workshop. Binnen hetzelfde gezin wordt het aantal workshops opgeteld en betaal je dus sneller het minimumbedrag!

Inschrijven doe je via het formulier onderaan deze pagina! Schrijf elk kind afzonderlijk in. Geef ook duidelijk specifieke noden of aandachtspunten weer!

Indien een workshop volzet is, dan kan je inschrijven voor de wachtlijst.

Voor mee info of vragen, kan je ons bereiken op het nummer +32 468 29 52 94 of via info@authentical.be