Guide to growth

01-12-2020

Je voorbereiden op de toekomst door te groeien in je leerproces én als persoon via (studie)begeleiding.  

(Studie)begeleiding krijgen

Je hoeft niet te wachten tot je vast loopt om je te laten begeleiden. Bij Authentical kan je terecht voor zowel vakinhoudelijke hulp als begeleiding om beter te begrijpen, te plannen, te schematiseren, maar ook om andere jongeren (en volwassenen) te leren kennen en elkaar te helpen en te stimuleren bij het groeien naar een mooie en sterke toekomst. Een toekomst waar jouw verhaal een duidelijke plaats vindt!

Daarom werken we bij Authentical met een mix van persoonlijke begeleiding en begeleiding in kleine groepen. We maken communicatiegroepen aan waarin je zelf aan de slag kan om oplossingen te vinden en je groei in handen te nemen. Steeds zijn ervaren begeleiders en inhoudelijke specialisten nauw betrokken en vlot bereikbaar. 

We werken rond vakspecifieke thema's (wetenschappen, wiskunde, oude en nieuwe talen, geschiedenis, ...) van lagere school tot hoger onderwijs, binnen het reguliere onderwijs én ter voorbereiding van toegangsexamens of alternatieve studiemanieren (Vlaamse Examencommissie, ...), en zijn ook werkzaam rond algemene thema's als plannen, schematiseren, samenvatten, motiveren, netwerken, leren en onthouden.

Ons doel is dat jij klaar bent voor je toekomst, en binnen onze samenleving een zinvolle rol kan vervullen. Het gaat dus om leren en begrijpen, maar evengoed om te weten waar je staat, wat je wil, hoe je dat wil en een netwerk op te bouwen waarbinnen je dat kan bereiken. 

Contacteer ons vrijblijvend op: +32 468 29 52 94 of via info@authentical.be 

Onze prijzen variëren volgens de noden en gekozen formules:

° Wil je een one-on-one begeleiding door een ervaren begeleider, die zowel de vakinhoud beheerst als een prima coach is, dan betaal je 54,45 €/u, all in.

° Sluit je aan bij een korte groepsbegeleiding (10 uur) met een individueel start- en eindgesprek, dan zal je 29 €/u betalen, all in en vanaf 5 leerlingen/studenten.

° Ga je voor een langer groepstraject (25 uur) met een individueel start- en eindgesprek, dan zal je slechts 19 €/u betalen, all in en vanaf 5 leerlingen/studenten.

In elk geval is er steeds een startgesprek (live) waarbij een ervaren verantwoordelijke je noden en wensen in kaart brengt en meteen een plan van aanpak opstelt. Deze verantwoordelijke je aanspreekpunt blijven en ook het eindgesprek met je doen.