Forestry

advies en coördinatie voor bosbeheer 

De basis van duurzame bosbouw is een multifunctioneel beheer van het bos, waarbij de mens zich opstelt als deel van het ecosysteem en de grenzen ervan respecteert.

.

Natuur 

Men stelt wel eens dat "bos en natuur samengaan", maar bos ... IS natuur. De mens wikt (en plant en kapt), maar de natuur beschikt!

Wij zoeken naar een wijze op jouw maat om met de natuur mee te denken en te beheren: de juiste boomsoortenkeuze volgens bodem en (micro)klimaat, voor nu en later.

.

Beleving

Bos is schoonheid, genieten, verpozen, bewegen, observeren. 

Wij helpen je bij het inrichten van je bos zodat het een mooi bos wordt, dat het landschap tekent en versterkt. En we hebben ook oog voor de veiligheid van de gebruikers en de omgeving.

Productie

Elk bos produceert, ook al stelt de mens dat soms niet tot doel. Het produceert hout, biodiversiteit, tempering, schoonheid.

Wij helpen je om de natuurlijke productie in al haar facetten in je bos te maximaliseren. Gaande van het uitwerken van een visie, een inrichtingsplan, een vergunningsaanvraag, beheerplan of het concreet begeleiden en coördineren van beheerwerken (aanplanten, exploiteren, snoeien). 

.